DMCA.com Protection Status

PIagosje të rënda në Prizren, tre të dyshuar dërgohen në spital (DETAJE)

Një th erje e rëndë me thi kë ka ndodhur sot në Prizren, raporton Gazeta Sinjali.

Në këtë rast janë të përfshirë tre persona, ku sipas burimeve ka të lënduar rëndë.

Sipas burimeve të Gazetës Sinjali, tre personat e përfshirë janë nën kontroll policor dhe po marrin ndihmën mjekësore.

Gazeta Sinjali ka kontaktuar me Policinë e Kosovës të cilët kanë thënë se momentalisht nuk kanë informacione.

Sinjali do të ju mbajë të informuar lidhur me rastin.