DMCA.com Protection Status

Ky është pronari i furrës në Fushë Kosovë që dyshohet se suImoi dhe preku punëtoren (EMRI)

Gazeta Sinjali raportoi sot për një rast të trishtë që i ka ndodhur një punëtores në Fushë Kosovë derisa ishte duke punuar në një furrë të bukës. Viktima, një 19-vjeçare është ballafaquar me pronarin e furrës, i cili dyshohet se e ka suImuar s eksualisht, duke e p rekur e tentuar ta p uth me zor. Pas raportimit të rastit, Policia është vënë në veprim dhe ka arrestuar të dyshuarin.

Burimet e Sinjalit brenda Prokurorisë kanë bërë me dije se bëhet fjalë për 34-vjeçarin Bledar Arifaj, ndaj të cilit Prokurori i Shtetit ka nxjerrë aktvendim për ndalimin prej 48 orësh.

Në bazë të informatave të para, rasti ka ndodhur në furrë të bukës (emër i njohur për redaksinë), ku gjatë orarit të punës, pronari dyshohet se e ka suImuar s eksualisht punëtoren, ku e ka p rekur në gj oks dhe ka tentuar ta p uth me zor.

Për t’u mos mjaftuar me kaq, pronari dyshohet se i ofroi edhe një ofertë punëtores së tij, duke i thënë se mund t’i jap para në këmbim të p rekjeve e p uthjeve.

Kjo e ka shqetësuar në masë të madhe vajzën, e cila e ka denoncuar menjëherë rastin në Polici, ku ka përshkruar në detaje se si u përball me shefin.

Si rezultat i denoncimit, i dyshuari tashmë ngarkohet me veprën penale “suIm s eksual”.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.