DMCA.com Protection Status

Varroset Gazmend Hyseni, i dyshuari intervistohet në QKUK (VIDEO)

I është dhënë lamtumira e fundit, Gazmend Hysenit, që u v ra në orët e para të së shtunës në Ferizaj.

Pjesëmarrësit në këtë ceremoni m ortore nuk deshën ta flasin për rastin.

Njësoj vepruan edhe disa nga shokët e të ndjerit që ishin në varrim.

Ndërkohë ndaj të dyshuarit për këtë vepër Qëndrim Januzaj, Prokuroria Themelore në Ferizaj tashmë ka paraqitur kërkesën për mas të paraburgimit prej 30 ditësh.

Intervistimi i 30 vjeçarit, është bërë në Qendrën Klinike dhe Universitare në Prishtinë, ku edhe po trajtohet, pasi në ditën e ngjarjes së rëndë mbeti i pIagosur nga një zyrtar policor, të cilit edhe ia drejtoj a rmën.

Avokati Zenuni konfirmoj se si palë mbrojtëse ende nuk e ka marr shkresën zyrtare për caktim të kësaj mase ndaj Januzajt.