DMCA.com Protection Status

Ishin shokë dhe përfunduan me fatalitet – arsyet që çuan deri te vrasja e tmerrshme në Ferizaj (DETAJE)

Një person ka mbetur i v rarë si pasojë e g oditjes me a rmë zja rri në orët e vona në qendër të Ferizajt.

Gazeta Nacionale ka mësuar se i dyshuari kryesor për kryerjen e krimit është Qëndrim Januz, vëllau i reperit Buta.

Siç ka mësuar gazeta, deri vonë, dy të përfshirët në këtë kr im kanë pasur miqësi të ngushtë. Madje, janë përIeshur me të tjerët, në mënyrë që ta mbrojnë njëri-tjetrin.

Kohëve të fundit, viktima kishte pasur miqësi edhe me reperin tjetër, Fero, ka mësuar Nacionale.

Problemet mes Januzit dhe viktimës kishin nisur kohëve të fundit. Policia ka bërë të ditur në anën tjetër, se në vetmbrojtje, zyrtarët policorë e kanë pIagosur të dyshuarin, pasi i njëjti iu ishte drejtuar me ar më policëve.