DMCA.com Protection Status

Ky është avokati nga Mitrovica që u vra nga djali i tij (FOTO)

U raportua pak më parë për një ngjarje të rëndë që ka ndodhur sot, në orët e mëngjesit në Mitrovicë të Veriut, ku një person dyshohet se ka v rarë vëllain dhe babain e tij.

Sinjali mëson se burri që dyshohet se u v ra nga djali i tij është avokati Milan Bigovic, i cili më parë ka qenë gjykatës. Përpos avokatit, i v rarë ka mbetur edhe djali i tij Uroš Bigovic.

Bigovic nuk arriti t’u bëjë ballë pIagëve që mori nga a rma e zjarrit dhe humbi jetën.