DMCA.com Protection Status

Ekskluzive: Këta janë 15 të arrestuarit në aksionin në Ferizaj (EMRAT)

Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka zhvilluar dje një aksion kundër d rogës, të koduar si “Gropa”, që ka rezultuar me konfiskimin e 73 kilogramë h eroinë dhe ndalimin e 15 personave, raporton Gazeta Sinjali.

Sinjali ka mësuar se kush janë personat që u ndaluan gjatë këtij aksioni dhe ju sjellë listën me emrat e të dyshuarve për shitblerje dhe shpërndarje të d rogës.

Tek të dyshuarit që u arrestuan janë gjetur edhe para, telefona e vetura, që janë sekuestruar si dëshmi për hetimin e rastit.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.