DMCA.com Protection Status

Marramendëse / Kjo është vlera e KANABlSlT që u konfiskua sot në Veri

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka thënë se tashmë po shkatërrohet d roga që u gjet në veri të vendit.

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Sveçla njofton se vlera e d r0gës së konfiskuar rezulton në vlerë 6 milionë euro.

“Pas shkatërrimit të laboratorit në veri të vendit, Izvor, vlera e d rogës së konfiskuar e cila tashmë po shkatërrohet ka rezultuar në vlerë 6 milionë euro ndërsa vlera e pajisjeve 1.5 milionë euro”, ka shkruar ai.

Sot pas një aksioni të Policisë në veri të Kosovës është zbuluar një laborator për kultivimin e m arihuanës me mbi 10.000 fije bimë të gatshme për t’u shitur në treg ilegalisht.

Gjatë këtij aksioni zyrtarët e policisë dhe doganave janë gjuajtur me armë zjarri, por fatmirësisht nuk ka të lënduar.