DMCA.com Protection Status

Pajtohen pas 17 viteve hasmëri dy familjet kosovare Gashi e Gjata (Video)

Familja Gashi dhe Gjata nga Podujeva, për më shumë se një dekadë ishin në hasmëri më njëra tjetrën.

Por konfIiktin që e kishin familjet mes vete vendosën t’ia lënë historisë.

E për këtë pajtim ndërmjetësuan shumë persona.

Familjarët shpresojnë se ky veprim i tyre do të ndikojë për mirë edhe tek familjet e tjera.

Ata thonë se rrugë tjetër përveç pajtimit nuk ka.

Familjet ishin në hasmëri mes vete që nga viti 2005.