DMCA.com Protection Status

“Ec grahi kerrit. Pis”, momenti kur fqinjët eskalojnë gati në përplasje fizike në emision live (VIDEO)

Dy fqinjë gati sa nuk kanë eskaluar në përplasje fizike me njëri-tjetrin.

Derisa njëri ishte duke folur për pronën e tij, tjetri vjen me veturë dhe ndalet para këmbëve.

Aty nis gjithçka. Qytetari jashtë i thotë atij në veturë që t’i “gra kerrit”, derisa i njëjti e liron rrugën, por kthehet sërish.

Personi i cili po jepte intervistë për televizionin “Kanal 10”, për një moment i doli përpara veturës së fqinjit.

Gjithcka tejkaloj pa probleme. Ndiqeni videon për më shumë: