DMCA.com Protection Status

Rreshteri rrah mizorisht policen në Pejë, e bën për spital

Rreshteri i Policisë Rajonale në Pejë, S.H., dyshohet se ka suImuar mbrëmë një zyrtare policore, përderisa ishin jashtë detyrës zyrtare, raporton Gazeta Sinjali.

Burimet e Sinjalit kanë bërë të ditur se rrahjja ka ndodhur për shkak të motiveve personale dhe se nuk lidhet me detyrën zyrtare.

Sipas të njëjtave burime, r rahja ka ndodhur për shkak të motiveve personale dhe se nuk lidhet me detyrën zyrtare. Si rezultat i rrahjjes brutale, viktima ka pësuar lëndime të rënda trupore, për të cilat ka kërkuar ndihmë në spitalin Rajonal në Pejë.