DMCA.com Protection Status

Gjakovari befason sërish, i kap me duar gjarpërinjtë dhe pastaj i puth (VIDEO)

Hysni Rexhaj, i njohur për afërsinë e tij me kafshët dhe si pronar i një kopshti zoologjik në fshatin Osek Hilë të Gjakovës, ka shpërndarë një video duke i kapur me duar gjarpërinjtë.

Në këtë video, ai shihet teksa e kap me duar gjarprin të gjallë dhe e puth.

“Filloj sezona e Gjarprinjëve dhe Bollav”, ka shkruar ai në Facebook.