DMCA.com Protection Status

Varroset i riu Hasan Berisha, që u vra dje (VIDEO)

I është dhënë lamtumira e fundit Hasan Berishës, i cili u v ra dje në Kaçanik.

Ai u varros në fshatin Dubravë të kësaj komune.

Gjatë ditës së djeshme ndodhi një ngjarje e rëndë ku u vra një person dhe një tjetër u plagos.

I pIagosuri është Kastriot Berisha, i vëllai i të ndjerit Hasan Berisha.