DMCA.com Protection Status

Kosovari që la qytetin për të jetuar në fshat (VIDEO)

Dashuria dhe përkushtimi i tij ndaj kafshëve është i madh.

Një pjesë të madhe të ditës e kalon në natyrëm e bukur të Novolanit të Vushtrrisë.

Meqë jetonte në qytet ishte më e vështirë për të pasur një fermë.

Por, Ramadan Hyseni gjeti zgjidhjen duke u shpërngulur në fshat.

“Qentë dhe pulat i kemi mbajtur në Vushtrri. U bënë shumë dhe u shperngulëm këtu në fshat. Pastaj i blejtëm edhe loptë, filluam nga 6 copa krerë lopë. Tash janë bërë diku 27 krerë lopë. Kemi viqa, qura të gjitha nga pak i mbajmë. Po mundohemi me mbijetu”, ka thënë Hyseni për T7.