DMCA.com Protection Status

Menduan se ishte serb: Ky ishte shkaku i pIagosjes së dy personave në Badovc

Dy persona kanë mbetur të pIagosur sot në Mramor të Prishtinës si pasojë e të sh tënave me a rmë z jarri. Për pasojë, viktimat janë transferuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës për kujdes të mëtutjeshëm. I dyshuari për pIagosje në këtë rast është një zyrtar policor.

Gazeta Nacionale nga burime të mirëinformuara mëson se motoristët (që ishin në gjendje të d ehur) e kishin dëgjuar atë teksa fliste gjuhën serbe, e më pas e suImuan.

Ai pasi u suImua, nxorri a rmën dhe gjuajti në drejtim të tyre. Njërin prej motoristëve e q ëlloi në helmetë, kurse tjetrin në trup.

Oficeri nuk kishte veshur uniformën e tij zyrtare dhe ishte me familjen në momentin e ngjarjes.

Rastin e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës.

Zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prishtinës, Agron Borovci, ka deklaruar se rreth orës 15:30 është marrë një informatë për pIagosje me a rmë z jarri dhe se Policia ka dalë në vendin e ngjarjes, kurse nga të dhënat fillestare është ngritur dyshimi se dy persona ka marrë pIagë me a rmë z jarri.

Më tej ai ka shtuar se të Iënduarit janë dërguar për trajtim në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Ngjarja ka ndodhur në afërsi të liqenit të Badovcit.

“Deri më tani nuk ka ndonjë informacion shtesë se cila ishte arsyeja e të sh tënave me a rmë z jarri nga të cilat u pIagosën dy persona. Hetuesit policer kanë nisur një hetim për sqarimin e të gjitha rrethanave që karakterizojnë rastin”, tha Borovci.