DMCA.com Protection Status

Ky është i dyshuari kryesor për tragjedinë në Klinë ku u vra 23 vjeçari (FOTO)

Agron Gashi nga Fshati Sferkë i Klinës është i dyshuari kryesor për v rasjen që ndodhi dy netë më parë në Volljakë të Klinës, shkruan RepublikaOnline

Gashi, se bashku me 4 djemtë e vëllait ja kishin mësyrë restaurantit ku familja Hoxha po darkonte, për të marrë hakun për një rr ahje që kishte ndodhur në Itali muaj më parë mes dy personave nga këto dy familjeve.

Shkak i kësaj rr ahje muaj më parë në Itali ishin 400 euro borxh. Kjo përIeshje në Itali nisi gjithcka, e përfundoi me v rasjen e të riut Fazli Hoxha, nga Gollubovci i Malishevës.

Agron Gashi, Ardit Gashi, Nderim Gashi, Basri Gashi dhe Bahri Gashi ishin personat që u arrestuan natën kritike, ku Agroni si i dyshuar kryesor.

“Në 20:43 minuta policia është njoftuar se ka të shtëna me a rmë z jarri dhe dyshohet për të pIagosur. Me të arritur në vend të ngjarjes, është konstatu se dy persona janë të Iënduar. Janë dërguar në Qendrën e mjekësisë familjare pastaj janë dërguar në emergjencën e Pejës. Pas pak kohe, mjeku kujdestar e ka konfirmuar vdekjen e njërës viktimë”, tha zëdhënësi i Policisë, Fadil Gashi.

Personat e apostrofuar janë të pafajshëm deri sa të vërtetohet e kundërta me vendim të prerë nga Gjykata.