DMCA.com Protection Status

PIagosen dy vëllezër te “Ujëvara e Mirushes”

Sot rreth orës 21:20 në restaurantin “La Villa” të komunës së Klinës mësohet se ka ndodhur një tentim v rasje.

Lexues të Gazetës Insajderi kanë raportuar mbi ngjarjen në fjalë.

Ndërkaq mediat lokale të Klinës raportojnë se nga kjo përleshje mbeten dy persona të pIagosur, të njëjtit fillimisht janë dërguar për tretman mjekësor në QKMF në Klinë dhe më pas në Pejë.

Gazeta Insajderi ka kontaktuar edhe me policinë, por të njejtit deri në këto çaste nuk kanë kthyer përgjigjie.