DMCA.com Protection Status

4 vëllezër dhe axha i tyre, janë të arrestuarit për tragjedinë në Klinë

Një person ka ndërruar jetë, si pasojë e pIagëve të marra nga a rma e z jarrit. Bashkë me viktimën, ishte edhe vëllau i tij, i cili mbeti i pIagosur dhe është duke marrë tretman mjekësor.

Klina.info mëson se në lidhje me rastin janë arrestuar 5 të dyshuar, familjar në mes vete. 4 nga ta vëllezër dhe axha i tyre. Të gjithë nga fshati Sferkë. Derisa prokurori është në vend të ngjarjes.

Kujtojmë që rasti ka ndodhur sonte në orët e mbrëmjes, ku Klina.info mëson se të njëjtit ishin dukë ngrënë iftar në një restorant në rrugën Gjakovë – Klinë.

Dy vëllezërit kishin dalë jashtë, ku ishin duke i pritur disa persona. Pas një k onflikti, të njëjtit janë qëIluar me a rmë z jarri.