DMCA.com Protection Status

Reagon mësuesi nga Prizreni i cili dyshohet për pedofiIi

Një ish-mësues nga Prizreni po dyshohet për pedofiIi.

“ABC News Albania” së fundi realizoi një hulumtim, ku ndër të tjerash zbuloi pamje të shumta që përkonin me të lartcekurin e që lidheshin me pedofiIi.

E pas gjithë raportimeve, por edhe deklarimit të Prokurorisë Themelore në Prizren që tashmë kanë filluar mbledhjen e informacioneve, ka reaguar i dyshuari për pedofiIi, Fazli Kikaj.

Ai tha se informacionet të cilat po qarkullojnë janë të pavërteta.

Sipas tij, këto gjëra do të vërtetohen shpejtë dhe se sipas tij situata është krejt ndryshe.

“Janë kamuflazh e përgatitur mirë.”, thuhet ndër të tjerash në reagimin e Kikajt.