DMCA.com Protection Status

Vëllezërve Mziu iu ndodh e papritura, gratë e tyre ua prishin xhirimet (VIDEO)

Në emisionin ‘Kojshia Show Festive 2022’ të ftuar në mesin e shumë këngëtarëve, ishin edhe Vëllezërit Mziu.

Atyre ju ndodh e papritura gjatë xhirimeve të Vitit të Ri, pasi gratë e tyre i befasojnë ata dhe ua prishin ndejën festive, duke ua ndaluar xhirimet.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 47:00 për të mësuar se çfarë ndodhi në të vërtetë.