DMCA.com Protection Status

Njihuni me 7-vjeçarin kosovar që ka pasion mjeljen e lopëve dhe dhive (VIDEO)

Dita e tij fillon me shoqërinë e këtyre kafshëve. Ndryshe nga shokët e tij, 7-vjeçari Onur Dema nga Kaçaniku, argëtimin e ka gjetur në fermën që e ka babai i tij.

Onuri tashmë ka krijuar një lidhje të veçantë me kafshët, veçanërisht me dhitë.

Krahas shkollës, ai gjithmonë është i gatshëm t’i ndihmojë babit të tij.

Për më shumë rreth këtij 7-vjeçari shumë të veçantë, mund ta shikoni storjen më poshtë.