DMCA.com Protection Status

KFOR-i bartë tanke dhe automjete, a janë nisur për në Veri? (VIDEO)

Misioni i NATO-s në Kosovë, KFOR, më herët është parë duke bartur tanke dhe automjete të tjera përmes kamionëve transportues.

Ata kanë parakaluar në lagjen Arbëria, ndërsa nuk dihet nëse janë nisur drejt Veriut të vendit, aty ku policia u suImua sot për të pestën herë me radhë brenda disa ditësh.

Ndërkohë, policia kufitare dhe Njësia Speciale kanë shtuar patrullimin, sidomos përgjatë magjistralës Mitrovicë-Bërnjak./Indeksonline/