DMCA.com Protection Status

Tahiri kosovar, e Bata serb, tash e shumë vite shokë e fqinjë të mirë (VIDEO)

Në fshatin Gojbul të Vushtrrisë tash e disa vite Bata dhe Tahiri janë fqinjë të mirë mes vete, përcjell RepublikaOnline.

Tahiri thotë se shoqerohen që 14 vite dhe nuk kanë asnjëherë probleme mes vete, por që njihen qysh prej fëmijerisë.

Bata thotë se njiheshin qysh nga fëmijeria me Tahirin, dhe se takoheshin shpesh në arat e fshatit.

Ata gjithashtu ishin edhe në shkollë bashkë, dhe se nuk është dicka e re, sipas Tahirit dhe Batas.

Tahiri dhe Bata duan që miqësia dhe fqinjësia të vazhdoj ehde në brezat e ardhshëm./RepublikaOnline