DMCA.com Protection Status

Ky është 17-vjeçi merakli i veturave, flet për mercedesin e tij të veçantë (VIDEO)

Edhe pse pa patentshofer, veturat janë qejf i madh për 17 vjecarin nga Shtimja, shkruan RepublikaOnline

Drin Osmani, rrëfen se qysh nga mosha 11-12 vjecare ka qënë i apasionuar pas veturave, ndërsa përkujdesin për veturat dhe dashurinë për to e mori nga babai, pasi sipas ti edhe ai që një kohë të gjatë është merakli i veturave.

Osmani rrëfen se kur për herë të parë e shpërndau në grupin më të madh të meraklive të veturave në facebook, “Marakli t’kerreve”, pati shumë oferta për blerje.

Por i riu rrëfen se nuk e ka ndërmend ta shes, pasi është shumë i dhën pas tij.

Ai tregon edhe raste tejra kur ju doli në ndihmë meraklive të veturave, ndërsa habiteshin se për moshën që kishte si kishte kaq njohuri për vetura.

Vetura e Drinit ka shumë vecanti, për të cilat më së miri i spjegon ai.

Ndiqeni videon më poshtë: