DMCA.com Protection Status

“Veç nëse Policia t’rujnë n’dhomë, se t’kallëzoj unë ty” – Kosovarja në telashe me burrin!

Dje në rrugën “Hamdi Gashi” në Vushtrri, një grua ka raportuar në Polici se bashkëshorti i saj e ka k anosur përmes telefonit disa herë në intervale të ndryshmë kohore.

Burimet e Sinjalit njoftojnë se gruaja kishte pranuar mesazhe me fjalët: se veç që të rrinë policia mrena në dhonë me ty, ajo është tjetër sen, se e sheh ti, t’kallëzoj unë, se banesën ki me liru e me dalë në rrugë.

Mirëpo kjo nuk është hera e parë që çifti nga Vushtrria ballafaqohen me policinë, pasi më 10 prill të këtij viti ata kanë raportuar një rast pas një mosmarrëveshje dhe v iktima ka urdhër mbrojtje.

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit kujdestar është liruar, i ka marrë disa gjëra personale në banësë dhe është larguar.

Gruaja më dëshirën e saj, ka shkuar në banesën ku ka jetuar me bashkëshortin.