DMCA.com Protection Status

Publikohet linku: Këtu mund të aplikoni për 100 eurot për punëtorët e sektorit privat

Është hapur uebfaqja në kuadër të Administratës Tatimore të Kosovës për të aplikuar punëtorët e sektorit privat për të përfituar nga 100 euro, në kuadër të pakos së fundit të Qeverisë.

Ndryshe, sipas vendimit të Qeverisë, ata që përfitojnë nga pensionistët, punëtorët e sektorit privat dhe publik dhe studentët do të marrin nga 100 euro shtesë.

Kopjoni linkun dhe vendoseni në shfletuesin tuaj

https://apps.atk-ks.org/Subvencionim?fbclid=IwAR1n8HDvZso8fBwhI-G0iSCivi5N7mwEujhufof5Cywds9Ezt547nxP9y8w