DMCA.com Protection Status

Këtu mund të aplikojnë punëtorët e sektorit privat dhe studentët për 100 euro që do ti ndajë qeveria

Raportohet se gjatë ditës së sotme do të hapet aplikimi për 100 eurot e ndara nga Qeveria e Kosovës për sektorin privat dhe studentët.

Në web-faqen e Administratës Tatimore të Kosovës të gjithë punëtorët e sektorit privat, studentët dhe pensionistët mund të aplikojnë për t’i marrë 100 euro shtesë për muajin prill, derisa ata do të njoftohen më vonë për detajet rreth aplikimit.

Vendimi u mor më 12 prill nga Qeveria e Kosovës në kuadër të pakos për ringjallje ekonomike.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pati deklaruar se vlera totale e kësaj përkrahje është mbi 100 milionë euro.

Punëtorët e sektorit privat do të aplikojnë në web faqen zyrtare të ATK-së.

Link: https://www. atk- ks.org/

Kurse të gjithë studentët do të aplikojnë përmes e-kosova.

Link: https://ekosova. rks- gov.net/

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se për herë të parë qeveria do të ndajë nga 100 euro për secilin punëtor të sektorit publik dhe privat.