DMCA.com Protection Status

Shtrohet iftar për 250 bija në këtë qytet (VIDEO)

Këshilli organizativ i fshatit Shajkoc të Podujevës, ka shtuar një iftar për rreth 250 bijat e fshatit.

Ato u thirrën në një iftar të përbashkët, të organizuar ekskluzivisht për to.

Darka dhe ndeja në këtë darkë Ramazani u mundësua nga mërgata e këtij fshati.

Ky iftar pati qëllim ruajtën e lidhjeve farefisnore.