DMCA.com Protection Status

Me duart në kokë duke qarë,momenti kur djali merr vesh vdekjen e gruas dhe babait (VIDEO)

Ky është momenti kur Fatjon Hoxha, mëson lajmin e hidhur se babai i tij 61-vjeçari Xhevahir Hoxha ka v rarë bashkëjetuesen e tij 30-vjeçaren Merushe Hazizi dhe më pas është vetëv arur.

Sikurse shihet në foto i riu vë duart në kokë dhe qan ndërsa një një familjar i qëndron afër dhe e ka kapur nga krahu.

30-vjeçarja Merushe Hazizi, nënë e 3 fëmijëve, u v ra këtë të martë nga vjehrri i saj, Xhevahir Hoxha, në fshatin Vidhishtë të Roskovecit, pasi ai nuk ishte dakort për marrëdhënien që djali i tij kishte ndertuar.

Më herët dëshmoi edhe gruaja e Xhevahir Hoxhës. Ajo tha se i shoqi dhe bashkëjetuesja e djalit kishin k onflikte të vazhdueshme.

Sipas saj 61-vjeçari deklaronte në fshat se do ta v riste nusen, por shton se vetë asaj nuk ia merrte mendja se ai do ta bënte këtë veprim të rëndë.