DMCA.com Protection Status

Çifti veçantë kosovar, gruaja rri në TikTok e burri pastron shtëpinë (VIDEO)

Rrjetet sociale kanë marrë hovë të madh sidomos TikTok të cilë po e përdorin shumë rinjë shqiptar dhe të huaj, shkruan Republika Online.

Një çift interesant në qytetin e Ferizajit, ku gruaja rri në TikTok e burri pastron shtëpinë kanë folur para kamerave të T7 për jetën e tyre bashkshortore.

Të cilët pasqyrojn jetën e tyre e përditëshme si dhe punët e shtëpisë në TikTok, burri saj rrëfen se si nëse gruaja e ti është e zënë ai merret me punë e shtëpisë./Republika Online.

Më poshtë ndiqni videon.