DMCA.com Protection Status

E mbani mend ushtarin e UÇK-së i cili tronditi Hagën me dëshminë e tij – Ja cfarë punon sot dhe ku ndodhet (VIDEO)

lsh ushtari i UÇK-së zotëri Shefqet Kabashi i cili ishte dëshmitar kryesor për Ramuush Haradinaj në tribunalin e Hagës për krimet e Dubravës si dhe krime tjera gjatë Iuftës së Kosovës.

Ai sot jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikes, ai ka shkuar Amerikë në vitin 2005 dhe punon me familjen e tij dhe vëllezërit në një piceeri.

Ai u be i njohur ne rastin e tribunaIes se Hages, ku ishte ballafaquar me ta duke ia demantuar akuzat e tyre rreth akuzave të tyre për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës.

-Por kishte edhe një reagim të ashpër në vitin 2019 ndaj pushtetareve të Kosovës deerisa ata ishin ne nje tubim dhe ky i fundit ndali tubimin, me të nisur ceremonia, i mbijetuari i kësaj m asakre, Shefqet Kabashi, ka shfaqur zemërimin e tij ndaj zyrtarëve të burgut të Dubravës të cilët ishin të pranishëm në këtë ngjarje.

-Shefqet Kabashi ishte gjithashtu ne burgun e Nishit se bashku me Albin Kurtin.

Video