DMCA.com Protection Status

U rrit jetim dhe kishte ëndërr të bëhet këngëtar, nga puna e ndërtimtarisë vije në emision dhe habit me zërin që ka (VIDEO)

Argjendi një djalë i ri nga një fshat i Drenicës cili u rrit jetim dhe barra e familjes i ra atij filloi të punoj në ndërtim para disa viteve.

Por ai kishte një ëndërr e një talent.

Talenti ishte muzika e ëndrra që ndonjëherë të merrej me muzikë.

Argjendi kudo ishte këndonte edhe në punishte ku punonte e sonte atij iu mundësua të këndoj në emision n’Kosovë show. Por Argjendi vërtet ka talent.