DMCA.com Protection Status

Krisma të kaIIashit dëgjohen në orët e vona në sheshin “Car Lazar” në veri të Mitrovicës (VIDEO)

Në Serbi, sot është votuar për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, zgjedhjet e rregullta presidenciale dhe zgjedhjet lokale në 14 qytete, përfshirë Beogradin./Republika Online

Ku si fitues i zgjedhjeve presidentciale ka dalur Aleksander Vuqiq, kurse partitë shqiptare kanë dalur me rezultat 0.3 për qind, e Alternativa Demokratike Shqiptare mori 0.1 për qind të votave.

Fitorja e Vuqiqit ka bërë që serbët nw Kosovë te festojnë në Veri të Kosovës, ku janë ndëgjuar edhe të shtëna a rmësh nga pjesmarrësit.