DMCA.com Protection Status

A e keni ditur? Ky është personi që e krijoi embelemën e UÇK’së (FOTO)

Të gjithë kemi simpati të madhe ndaj emblemës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës(UÇK’së), por a e din historinë e saj, kush ishte krijuesi dhe dizajnuesi i saj, me siguri shumë nga ju nuk jeni në dijeni, ai është Adnan Asllani, aktivisti i Lëvizjes Popullore për Republikën e Kosovës,

Ushtrisë Çlirimtare e Kosovës(UÇK), emblemat e para i kishte shtypur në një fabrikë tekstili në Zvicër r kjo krejt fal krijuesit të saj Adnan Asllani.

Adnan Asllani, aktivisti që bëri emblemën e UÇK’së, siç kishte treguar me herët, dërgimi i tyre ishte përcjellë me vështirësi të njëjta sikurse edhe a rmatimi që hynte për ushtarët e UÇK’së. Kjo stemë ishte bartur edhe nga heroi Adem Jashari.

Të gjithë kemi simpati të madhe ndaj emblemës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës(UÇK’së), por a e din historinë e saj, kush ishte krijuesi dhe dizajnuesi i saj, me siguri shumë nga ju nuk jeni në dijeni, ai është Adnan Asllani, aktivisti i Lëvizjes Popullore për Republikën e Kosovës,

Ushtrisë Çlirimtare e Kosovës(UÇK), emblemat e para i kishte shtypur në një fabrikë tekstili në Zvicër r kjo krejt fal krijuesit të saj Adnan Asllani.

Adnan Asllani, aktivisti që bëri emblemën e UÇK’së, siç kishte treguar me herët, dërgimi i tyre ishte përcjellë me vështirësi të njëjta sikurse edhe a rmatimi që hynte për ushtarët e UÇK’së. Kjo stemë ishte bartur edhe nga heroi Adem Jashari.