DMCA.com Protection Status

E rëndë: Këto janë dy viktimat që vdiqën në aksidentin e sotëm (FOTO)

Sot në një aksident në fshatin Drenoc të komunës së Malishevës kanë vdekur dy persona.

Personat që kanë vdekur janë dy shoferët e veturave të cilët kanë pasur aksident me njëri-tjetrin.

Viktimat janë Labinot Zogaj dhe Hud Morina, shkruan media lokale, malisheva.ne

Po ashtu, gjatë ditës, kryetari i Malishevës Ekrem Kastrati u ka shprehur ngushëllime familjareve të të vdekurve në aksident.