DMCA.com Protection Status

Migja i poshtër i shtin nipat n’bela (VIDEO)

Hasan Murseli, i njohur ndryshe edhe si Mixha Bibë dikur humoristi më i preferuar i “Përrallë me Tupan”, tani ka filluar skeçët humoristike së bashku me Simon Tanushin i njohur si Mikeli

Dyshja mjaftë e dashur nga publiku kohëve të fundit janë shumë aktiv me humore dhe janë duke pasur mjaftë sukses, në kanalin e tyre në “Youtube” kanë arritur një numër të madh ndjeksish dhe shikimesh, kjo falë temave të tyre aktuale dhe mjaftë të vërtetë ku në disa raste përmes skeceve tregojnë edhe realitetin e hidhur që po ndodhë aktualisht në Kosovë

Për më shumë shikojeni videon më poshtë: