DMCA.com Protection Status

Njëri 53 vjeçar e tjetri 21: Kush janë dy kosovarët që u arrestuan nga xhandarmëria serbe

Dy kosovarë janë arrestuar nga xhandarmëria serbe në kufirin Kosovë-Serbi, derisa raportimet janë konfirmuar edhe nga kryetari i komunës së Podujevës.
Bëhet fjalë për dy persona nga Kosova, njëri me inicialet Z.M (21 vjeçar), dhe N.M (53 vjeçar).

Lajmin se janë arrestuar dy persona nga xhandarmëria serbe e ka konfirmuar edhe Shpejtim Bulliqi.

“Sipas informatave nga statcioni policor i Podujevës, flitet për dy të arrestuar me datën 25 mars në orën 14:00. Rasti është lajmëruar nga një familjar i tyre i cili me sa duket ka qenë prezent por ka ikur nga vendi i ngjarjes. Flitet se është konfiskuar një traktor dhe një mjet përcjellës i traktorit”, tha Bulliqi.