DMCA.com Protection Status

Kurti nuk i duron më serbët, jep paralajmërimin e rrezikshëm

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sapo ka thënë se në një version mund Veriut mund t’iu shkyqet rryma në Mitrovicë, shkruan Gazeta Periskopi.

Ai ka thënë se nuk dihet si përfundon ky version por se kështu s’mund të vazhdohet pafundësisht.

“Një version është që veriut të ia shkyqim energjinë elektirike në Mitrovicë, ende nuk e dimë si përfundon, por edhe kështu pafundësisht nuk mund të vazhdojë”

Tutje, Kurti, ka thënë se ai dëshiron që të gjendet një zgjidhje paqësore për këtë temë.

“Ne dëshirmojë që gjithcka të zgjidhjet në mënyrë paqësore dhe me marrëveshje”

Kurti ka thënë se kjo temë i dhembë më së shumti.

“Jemi duke i dhënë shansë marrëveshjes për cështjen e energjisë në Veri e cila na dhemb më së shumti”.

Kujtojmë se serbët e Veriut të Mitrovicës nuk paguajnë energji elektrike të cilën e marrin nga shërbimet e Kosovës.