DMCA.com Protection Status

Specialja merr vendim pas ankesës së Thaçit dhe Veselit

Dhomat e Apelit në kuadër të Gjykatës Speciale kanë marrë një vendim në lidhje me ankesat e Thaçit dhe Veselit.

Ankesa ishte parashtruar më 21 shkurt kundër vendimit të gjyqtarit të procedurës paraprake të marrë më 23 dhjetor 2021.

I njëjti vendim i lejonte Prokurorisë që ta ndryshonte pjesërisht aktakuzën në këtë akt.

Sidoqoftë, Paneli i Apelit ka vendosur kundër apeleve të Thaçit e Veselit.

VENDIMI: https://repository.scp-ks.org/details.php?doc_id=091ec6e980b5e999&doc_type=stl_filing&lang=eng