DMCA.com Protection Status

Aksion i madh i Policisë dhe ATK-së në Prishtinë

Administrata Tatimore e Kosovës, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës janë duke zhvilluar bastisje në Prishtinë.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësja e ATK-së, Valentina Bytyqi- Sefa, e cila tha se aksioni është duke vazhduar ende.

“Është një aksion i ATK-së më Policinë e Kosovës në dy lokacione të ndara në Prishtinë. Pasi të përfundojë do japim informacione sepse është duke vazhduar dhe mund të ndikojë në proces”./GazetaSinjali/