DMCA.com Protection Status

“Lamborghini” kosovar i ndërtuar nga Driton Selmani (VIDEO)

Gazetari Milot Hasimja, ju sjell rrëfimin e Driton Selmanit, djaloshit nga Gjilani, i cili krijoi automobilin e tij, i inspiruar nga marka e njohur e veturave Lamborghini.

Selmani ka punuar në këtë veture përgjatë dimrit të kaluar dhe në fund kjo është arritja e tij. Deri më tani sipas tij janë shpenzua afro 30 mijë euro.

Ai është inspiruar nga Lamborghini Reventon, duke i ofruar shumë origjinalit derisa premton se do të bëjë përparime të mëtutjeshme. Motori dhe pjesa e jashtme ishte e llojit Mitsubishi 3.0.

Ndiqeni kronikën për tjera detaje.